Supreme Editie
Mini-terminal: Handelen is niet ingeschakeld
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het gebruik van de Mini Terminal in onze MetaTrader Supreme Editie, kunnen we het bericht "Handelen is niet ingeschakeld" tegenkomen wanneer we proberen een trade te openen na het instellen van onze order.

Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Om dit probleem op te lossen, moeten we de optie "Algo Trading" inschakelen in onze MetaTrader 5.

Algo Trading

Zodra deze optie is geactiveerd, moeten we controleren of "algo trading" ook is ingeschakeld in onze Mini Terminal. Om dit te doen, moeten we ervoor zorgen dat de Mini-terminal blauw is in het "Navigator" gedeelte.

Navigator

Zo niet, dan moeten we het activeren door met de rechtermuisknop te klikken.

algo trading navigator

* Houd er rekening mee dat als we met MT4 werken, de optie "Algo trading" "AutoTrading" wordt genoemd. Bovendien moeten we voor MT4 onze Mini-terminal uit onze grafiek verwijderen en opnieuw toevoegen.

Zodra de hierboven beschreven stappen zijn voltooid, zou onze Mini Terminal in staat moeten zijn om bestellingen op de markt te brengen.

Wat gebeurt er als ik een trade wil openen, maar de Mini Terminal me de optie niet toont?

Als u bij het openen van de Mini Terminal merkt dat wanneer u een nieuwe transactie probeert te openen, u dat niet kunt omdat u de bijbehorende knop in de volgende twee voorbeelden niet ziet, moet u tegelijkertijd de knop Ctrl en de knop Min (-) gebruiken.

visualization error 1
visualization error 2