Supreme Editie
Wat zijn slimme lijnen? Hoe u met deze tool orders in MetaTrader kunt openen en sluiten
Wat zijn slimme lijnen? Hoe u met deze tool orders in MetaTrader kunt openen en sluiten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Slimme lijnen zijn een zeer nuttig hulpmiddel waartoe u toegang krijgt nadat u de miniterminal van onze MetaTrader Supreme Edition hebt ingeschakeld.

Met deze lijnen kunnen we onze transacties heel eenvoudig en efficiënt beheren, omdat we op een bepaald niveau of op een bepaald moment zowel het openings- als het sluitingsniveau van de transacties kunnen vaststellen. Om dit te doen, hoeven we alleen maar een trendlijn, een horizontale lijn of een verticale lijn in onze grafiek te tekenen.

Hoe open ik een bestelling met Smartlines?

Zoals we eerder hebben aangegeven, is dit proces heel eenvoudig en hoeven we alleen maar een lijn in onze grafiek te tekenen, maar daarvoor moeten we de volgende stappen volgen:

• Voeg de Mini Terminal toe aan onze kaart,

• Teken of kies een trendlijn, horizontaal of verticaal, en druk tegelijkertijd op Alt+klik (op Mac Option+klik),

• Selecteer de optie “Nieuwe order” en stel de gewenste parameters in.

Na voltooiing van dit proces wordt deze lijn een Smart Line en wordt de lopende bestelling geactiveerd wanneer de prijs het genoemde niveau bereikt.

Hoe sluit u een bestelling af met Smart Lines?

Als wij een transactie geheel of gedeeltelijk willen afsluiten, kunnen wij hiervoor ook Smart Lines gebruiken. Om dit te doen, moeten we de volgende stappen volgen:

• Voeg de Mini Terminal toe aan onze kaart,

• Teken of kies een trendlijn, horizontaal of verticaal, en druk tegelijkertijd op Alt+klik (op Mac Option+klik),

• Selecteer de optie “Sluiten”, geef de order aan die u wilt sluiten en stel de gewenste parameters in.

Net als voorheen wordt deze lijn na voltooiing van dit proces een Smart Line en wordt de lopende sluitingsorder (SL of TP) geactiveerd wanneer de prijs dit niveau bereikt.

Om Smart Lines te laten werken, zoals bij elke EA, moet u "Algo-tradingl" toestaan ​​en het handelsplatform niet sluiten. Anders wordt deze optie uitgeschakeld.

Als u problemen of vragen heeft over deze procedure, contacteer ons.