Supreme Editie
Hoe een alarm toevoegen met MetaTrader Supreme Editie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het handelen op financiële markten is het mogelijk dat u niet alle bewegingen op verschillende markten kunt volgen. Het maken van alarmen kan nuttig zijn om te helpen bij financiële operaties.

Hoe kan ik een alarm aanmaken met MetaTrader Supreme Editie?

In MetaTrader Supreme Editie kunnen we een interessante tool vinden, namelijk "Alarm Manager", waarmee we verschillende alarmen kunnen maken, samen met de mogelijkheid om meldingen te ontvangen, zowel op ons platform als via sms of e-mail.

alarm manager

Onder de soorten alarmen die we kunnen vinden:

• Account alarmen,

• Nieuws alarmen,

• Prijs alarmen,

• Alarmen voor handelsactiviteiten.

Vervolgens zullen we de stappen beschrijven om een prijsalarm in te stellen op de EURUSD. Volg hiervoor de volgende stappen:

• Klik op de + knop in het Prijsalarm veld,

Price alarm
  • Selecteer de optie "Prijsniveau"

price level
  • Om het gewenste prijsniveau in te stellen, klikt u op de knop "Actie toevoegen",

set level
  • In ons voorbeeld selecteren we de optie "E-mail verzenden", voeren we onze e-mail in, klikken we op "toevoegen" en slaan we de wijzigingen op,

email

save settings

Na het voltooien van dit proces wordt het alarm ingesteld. Om deze tool goed te laten functioneren, moet u ervoor zorgen dat "algo trading" is ingeschakeld en dat het platform open blijft.

Zodra de prijs het vastgestelde niveau bereikt, wordt er een e-mail verzonden naar het opgegeven adres:

notification