Platform opties
Hoe kan ik een expert advisor of een indicator op het platform activeren?
Hoe kan ik een expert advisor of een indicator op het platform activeren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een expert advisor of een indicator in uw handelsstrategie wilt gebruiken, hoeft u deze alleen maar toe te voegen aan de bijbehorende grafiek. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

• Open MetaTrader,

• Zoek in het "Navigator" venster naar de expert advisor of indicator die u nodig hebt en voeg deze toe aan de bijbehorende grafiek. Om deze actie te voltooien, hebt u drie opties:

• Dubbelklik,

• Klik en sleep naar de grafiek,

• Klik met de rechtermuisknop en kies de optie "a to chart".

• Pas de instellingen aan en bevestig door op de knop "OK" te klikken.

Om te controleren of de advisor of indicator is geactiveerd, klikt u met de rechtermuisknop op de grafiek en in het menu ziet u zowel een lijst met indicatoren als een lijst met expert advisors.

Onthoud dat om deskundige adviseurs correct te laten werken, u eerst algoritmic trading en DLL's moet activeren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar dit pad te volgen (tools – Opties – Expert Advisor) en deze opties in te schakelen:

• Algoritmic trading toestaan,

• DLL-import toestaan.

tools options

expert advisors