Ik heb gestort, maar ik zie het bedrag niet op mijn handelsrekening?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u uw geld in uw wallet hebt gestort, kunt u het eenvoudig en gemakkelijk overboeken naar uw handelsrekening in uw Dashboard.

• Selecteer "Transacties" en klik vervolgens op "Overboeken".

• Selecteer het walletnummer in "Van" en kies het live rekeningnummer in "Aan", geef vervolgens het transferbedrag op en klik op "Bevestigen".

Overboeken