Begin met handelen
Hoe kan ik op het MetaTrader platform inloggen op mijn handelsrekening?
Hoe kan ik op het MetaTrader platform inloggen op mijn handelsrekening?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de onderstaande stappen om in te loggen op uw handelsrekening in de MetaTrader-terminal (computer):

• Open de MetaTrader-terminal (u kunt deze downloaden en installeren vanuit het Dashboard in het gedeelte "Handelsplatformen")

MetaTrader5
  • Klik op 'Bestand' en selecteer vervolgens 'Inloggen op handelsrekening'

Inloggen op handelsrekening