Opnameprocedure: Welke methoden kan ik gebruiken om geld op te nemen?
Deze week bijgewerkt

U kunt snel, eenvoudig en op elk gewenst moment geld opnemen in uw Dashboard. Om met succes geld op te nemen naar uw bankrekening, volgt u de eenvoudige stappen hieronder:

• Open het "Transacties" vervolgkeuzepictogram en selecteer "Overboeken",

• Maak het geld dat u wilt opnemen van de handelsrekening over naar de wallet.

• Open het "Transacties" menu opnieuw en selecteer "Opnemen". In dit gedeelte ziet u de beschikbare opnamemethoden. Als u geld wilt opnemen naar uw bank, kiest u "Bankoverschrijving" en neemt u het geld van de wallet op naar uw bankrekening.

• Upload een bankafschrift dat in de afgelopen drie maanden is uitgegeven. Vergeet niet dat schermafbeeldingen niet worden geaccepteerd en dat u documenten in PDF-formaat moet verzenden.

• Uw opnameverzoek wordt dan verwerkt.

*Opmerking: De beschikbare betalingssystemen kunnen verschillen, afhankelijk van uw geografische locatie en de werkmaatschappij waarmee u samenwerkt.

Houd er rekening mee dat we geen transacties van derden accepteren, dus gebruik een betalingssysteem waarin we kunnen bevestigen dat het van u is.

U kunt meer informatie vinden over opnamemethoden op onze stortings- en opnamepagina.