Hoe kan ik geld overmaken vanuit mijn Wallet?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik geld overmaken van mijn wallet naar mijn handelsrekening?

Als u uw geld in uw wallet hebt gestort, kunt u het eenvoudig en gemakkelijk overboeken naar uw handelsrekening in uw Dashboard.

• Selecteer "Transacties" en klik vervolgens op "Overboeken".

• Selecteer het walletnummer in "Van" en kies het live nummer in "Aan", geef vervolgens het transferbedrag op en klik op "Bevestigen".

Overboeken

Hoe kan ik geld overboeken tussen mijn wallets?

U kunt snel en eenvoudig een interne overschrijving doen tussen uw wallets in onze andere regulatoren in uw Dashboard. Volg de onderstaande instructies om over te boeken:

• Klik op "Transacties" in het menu aan de linkerkant

• Kies "Overboeken" en vervolgens "Andere Onderneming".

Let op: U moet ervoor zorgen dat u een open live rekening heeft bij beide ondernemingen.