Waarom heb ik een wallet nodig?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een wallet wordt gebruikt als een verbindende rekening tussen handelsrekeningen en externe fondsen van klanten (aangehouden op bankrekeningen, e-wallets, kaarten, enz.). Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een wallet, in termen van klantenfinanciering:

• Opnames zijn alleen mogelijk vanuit een wallet (Selecteer "Transacties" en vervolgens "Overboeken" om geld over te maken van uw handelsrekening naar uw wallet en neem vervolgens geld op uit uw wallet naar het externe systeem).

• Fondsen die in een wallet worden gestort, zijn volledig beschermd tegen openstaande posities op de handelsrekening (in vergelijking met het rechtstreeks financieren van een handelsrekening).

• Fondsen kunnen in verschillende valuta's worden opgeslagen (een valuta kan worden toegevoegd of verwijderd via de knop "Voeg balans toe")

wallet

• Directe overboekingen binnen één werkmaatschappij (Als er een margestorting plaatsvindt op de rekening kan dit erg handig zijn: selecteer "Transacties" dan "Overboeken" en vervolgens "Huidige onderneming")

Overboeken
  • Mogelijkheid om geld over te maken tussen werkmaatschappijen (Selecteer ''Transacties' en vervolgens 'Overboeken' en vervolgens 'Andere Onderneming).