Welke methoden kan ik gebruiken om geld te storten en op te nemen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Admirals bieden we de mogelijkheid om verschillende betalingssystemen te gebruiken, zodat u kunt storten met een Visa/Mastercard-creditcard, bankoverschrijving of elektronische wallet.

Sommige van deze betalingssystemen zijn GRATIS en DIRECT, dus door er een te kiezen, kunt u vrijwel onmiddellijk na uw storting beginnen met handelen terwijl u nog steeds uw geld snel en gemakkelijk terugkrijgt.

Welke methoden kan ik gebruiken om een storting te doen?

U kunt snel en eenvoudig geld storten via uw Admirals-app, mobiele apparaat en Dashboard.

Selecteer vanaf daar de gewenste betaalmethode en volg de gegeven stappen. Vergeet niet dat u tijdens het stortingsproces de specifieke instructies voor de door u gekozen betaalmethode kunt zien.

*Opmerking: De beschikbare betalingssystemen kunnen verschillen, afhankelijk van uw geografische locatie en de werkmaatschappij waarmee u handelt.

Welke methoden kan ik gebruiken om geld op te nemen?

Als algemene regel kunt u de betaalmethode gebruiken om geld op te nemen, maar als dit niet mogelijk is, kunt u altijd de opname van geld aanvragen via de "Bankoverschrijving" optie.

Net als bij de betaalmethoden kunt u alle informatie die overeenkomt met de beschikbare opnamemethoden vinden in uw Dashboard. Open het "Transacties" menu opnieuw en selecteer "Opnemen". In dit gedeelte ziet u de beschikbare opnamemethoden.

*Opmerking: De beschikbare betalingssystemen kunnen verschillen, afhankelijk van uw geografische locatie en de werkmaatschappij waarmee u handelt.

Houd er rekening mee dat we geen transacties van derden accepteren, dus gebruik een betalingssysteem waarin we kunnen bevestigen dat het van u is.

U kunt meer informatie vinden over opnamemethoden op onze stortings- en opnamepagina.