WebTrader
Hoe een indicator toevoegen in WebTrader
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Net als bij het MetaTrader-handelsplatform, kunnen we in WebTrader indicatoren aan onze grafiek toevoegen om de financiële markten te analyseren. Houd er echter rekening mee dat we in WebTrader geen Expert Advisor (EA) kunnen toevoegen.

Hoe kan ik een indicator toevoegen en verwijderen in WebTrader voor MT5?

Als we een indicator willen toevoegen aan deze versie van WebTrader, volgen we de volgende stappen:

• Klik op de knop "Indicator toevoegen" of druk op Ctrl+I,

A screenshot of a graph

Description automatically generated
  • In ons voorbeeld willen we een voortschrijdend gemiddelde toevoegen, dus selecteer het tabblad trendindicatoren en kies de optie "Moving Average".

• Stel vervolgens de gewenste parameters in en klik op "indicator toevoegen".

A screenshot of a computer

Description automatically generated
  • We kunnen deze indicator in onze grafiek zien zodra dit proces is voltooid.

Als we deze indicator later willen verwijderen, hoeven we alleen maar op de optie "Tekening beheren" te klikken en de indicator te verwijderen.

A screenshot of a graph

Description automatically generated

Hoe kan ik een indicator toevoegen en verwijderen in WebTrader voor MT4?

Op dit punt zullen we de stappen uitleggen om een indicator toe te voegen naar het voorbeeld van voortschrijdende gemiddelden zoals in de vorige paragraaf.

• Volg de volgende stappen om een indicator toe te voegen:

• Klik op "Invoegen" en volg het volgende pad: Indicatoren – Trends – Moving Average. Stel de gewenste parameters voor deze moving average in.

A screenshot of a computer

Description automatically generated
  • Zodra deze stap is voltooid, kunnen we dit voortschrijdend gemiddelde op onze grafiek zien.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Als we deze indicator willen verwijderen, ga dan naar de lijst met indicatoren om een indicator uit de grafiek te verwijderen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de grafiek en selecteer de optie "Lijst met indicatoren".

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Eenmaal in de lijst, kunt u de indicator. verwijderen