Hoe kan ik inloggen op de Admirals app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In onze Admirals-app kunt u handelen, storten en contact met ons opnemen zonder over te schakelen naar Dashboard - we hebben het allemaal in één app. Het enige wat u nodig hebt is uw e-mailadres als login en wachtwoord voor uw Dashboard.

In dit artikel vertellen en laten we u zien hoe u zich kunt aanmelden bij onze app en hoe u daar handelsaccounts kunt gebruiken.

En in dit artikel kunt u ook zien hoe u kunt storten via de Admirals-app.

Hoe inloggen? Stap voor stap handleiding.

Onze app is precies hetzelfde voor zowel Android als iPhone, dus de instructie is voor beide hetzelfde.

Om in te loggen op de Admirals-app, opent u uw app en voert u uw e-mailadres en inloggegevens in. Houd er rekening mee dat deze inloggegevens afkomstig zijn van uw Dashboard, niet van uw handelsaccount.

Als u nog niet bent geregistreerd, kunt u zich ook registreren vanaf het startscherm met de "Aanmelden" optie onderaan.

admirals app

Bij elk nieuw apparaat dat u gebruikt om in te loggen vragen we om een eenmalig wachtwoord (OTP). Admirals app is geen uitzondering - we nemen beveiliging zeer serieus.

OTP password

Als u voor de eerste keer inlogt in de Admirals-app, vraagt de app om een pincode in te stellen - dit is voor de beveiliging van uw fondsen en trading.

Set a PIN

Volg de instructies: u moet twee keer een pincode invoeren en u wordt aangeboden om biometrie in te stellen (indien van toepassing voor uw apparaat).

enabled Face ID

Na deze stappen bent u ingelogd! Nu heeft u een volledige en veilige toegang tot uw fondsen, trading en beleggen.

Hoe schakel ik van account in de Admirals-app?

Dit is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is:

1. om op "Meer" onder aan uw app te klikken,

2. klik dan bovenaan op uw naam,

3. En u ziet de volledige lijst met uw accounts. Degene waarmee u nu bent verbonden, wordt gemarkeerd met felblauwe kleur. U kunt indien nodig ook een nieuw account toevoegen op deze pagina.

Op dezelfde pagina onderaan kunt u schakelen tussen operationele bedrijven als er meerdere voor u beschikbaar zijn.

Admirals app more options

trading accounts available