Hoe kan ik een storting maken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt snel en eenvoudig geld storten via uw Admirals-app, uw mobiele apparaat en via uw Dashboard.

Selecteer vanaf daar de gewenste betaalmethode en volg de gegeven stappen. Vergeet niet dat u tijdens het stortingsproces de specifieke instructies voor de door u gekozen betaalmethode kunt zien.

Om een storting te doen in het Dashboard, volgt u de onderstaande stappen:

1. Selecteer in het hoofdmenu de volgende optie: "Transacties" en vervolgens "Storten".

2. In het hoofdvenster worden nu de betalingsopties weergegeven. Voor een bankstorting selecteert u de methode "Bankoverschrijving".

3. Selecteer de handels-/wallet-account waar u uw geld wilt storten. Nadat u deze optie hebt geselecteerd, moet u het bedrag invoeren dat u wilt storten en de basisvaluta van de gekozen bankrekening om onnodige valutaconversies te voorkomen, ofwel rechtstreeks naar uw handelsaccount of naar uw wallet.

*Opmerking: Houd er rekening mee dat de beschikbare betalingssystemen kunnen verschillen, afhankelijk van uw geografische locatie en de regulatie waarmee u werkt.

Zodra u het hebt gemaakt, klikt u op "Bankvoorwaarden weergeven" u krijgt toegang tot de bankgegevens die u moet gebruiken om uw overschrijving uit te voeren via uw bankaanvraag of voor uw fysieke betalingsbewijs. Voor uw gemak kunt u deze bankgegevens ook afdrukken door op het pictogram "afdrukken" aan de rechterkant te klikken.

*Opmerking: de beschikbare bankrekeninggegevens kunnen verschillen afhankelijk van uw geografische locatie en de regulatie waarmee u samenwerkt. Controleer onze bankgegevens in uw Dashboard.

Hoe kan ik geld storten met mijn Admirals mobile app?

Om een storting te maken in de Admirals mobile app, volgt u de onderstaande stappen:

1. Selecteer in het hoofdmenu de optie "Diensten" en klik vervolgens op "Betalingen"

deposit admirals app
  2. Kies vervolgens "Storten" en een handelsaccount / wallet waarmee u uw geld wilt storten.

deposit app
  3. Selecteer de optie "Bankoverschrijving" voor om een storting te maken

wire transfer admirals app
  4. Nadat u onze bankgegevens hebt verkregen, gaat u naar de website van uw bank en voltooit u de transactie.

Houd er rekening mee dat we geen transacties van derden accepteren, dus gebruik een betalingssysteem waarin we kunnen bevestigen dat het van u is.

Als u informatie wilt over de status van uw storting, bezoek dan ons artikel: "Op welke stap is mijn storting?"

Kijk voor meer informatie over de betaalmethoden op onze website.