Mobile apps
Hoe kan ik inloggen op mijn rekening op een Android?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de onderstaande stappen om in te loggen op uw handelsrekening in het MetaTrader-platform (Android):

• Open de MetaTrader-applicatie (MetaTrader 4 of MetaTrader 5)

• Klik op het bord "Menu" in de linkerbovenhoek

• Klik vervolgens op "Accountmanagement"

• Als u verbinding wilt maken met een bestaande rekening, klikt u op "+" op de pagina "Accountmanagement".

Voor MT4-account:

Voer in de regel "Find Broker" de servernaam, het login en het wachtwoord van uw handelsrekening in en klik op "Login".

Voor MT5-account:

Selecteer in de regel "Find Broker" "Admiral Markets Group AS", de bijbehorende server, voer het login en het wachtwoord in van uw handelsrekening en klik op "Login".