Inloggegevens voor een handelsaccount
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra u een live-account opent, wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren. Houd er rekening mee dat het wachtwoord voor een live account en het Dashboard niet hetzelfde zijn en om veiligheidsredenen moeten verschillen. Maar u kan zelf het wachtwoord voor uw live-account kiezen tijdens het maken van het account.

Kan ik het wachtwoord voor een live-account wijzigen?

We vermelden dit wachtwoord nergens. Dit betekent dat u geen optie hebt om het wachtwoord in het Dashboard te controleren. Nadat u een nieuw live-account hebt geopend, sturen we u een e-mail met het accountnummer (dat werkt als login), server, saldo en hefboominformatie. We vermelden het wachtwoord daar niet en dit is vertrouwelijke informatie.

Maar als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u het opnieuw instellen in uw Dashboard:

• Zoek het account in kwestie in uw Dashboard,

• Klik op drie puntjes rechts ervan,

• Klik op "Account instellingen",

• Kies op het "Accountgegevens" tabblad voor "Wachtwoord wijzigen".

Account instellingen
Wachtwoord wijzigen

Kan ik het wachtwoord voor een demo-account wijzigen?

Wanneer u een demo-account opent, wordt uw wachtwoord verzonden naar het e-mailadres waarmee u zich hebt geregistreerd, dus om u aan te melden bij uw demo-account, kunt u uw accountwachtwoord kopiëren uit de ontvangen e-mail of uit uw Dashboard.

Als u uw wachtwoord wilt wijzigen, moet u dezelfde logica volgen die eerder is beschreven en het wachtwoord voor uw demo-account resetten door op de knop "Wachtwoord opnieuw instellen" te drukken.

reset Wachtwoord