Hoe kan ik mijn klantenportaal/handelsrekening verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw handelsrekening te sluiten, logt u in op uw Dashboard en volgt u de onderstaande instructies:

• Vind de regel met de informatie over uw handelsrekening

• Klik op de drie stippen aan de rechterkant van de rekening die u wilt verwijderen en klik op "Account sluiten"

• Zorg ervoor dat u geen geld op uw live rekening hebt (Als u dat het geval is, maakt u het geld over van uw rekening naar uw wallet (Dashboard - Transacties - Overboeken).

delete account

Om uw Dashboard te verwijderen, gelieve de onderstaande instructies te volgen:

• Log in op uw Dashboard

• Open "Mijn profiel"

• Klik op "Voorkeuren"

Miijn_Profiel
  • Klik onderaan de pagina naast "Dashboard" op "Verwijder profiel".

Verwijder profiel

Let op: Als u het Dashboard wilt verwijderen, moet u alle fondsen opnemen.