Volg de onderstaande stappen om in te loggen op uw handelsrekening in het MetaTrader-platform (iPhone):

• Open de MetaTrader-applicatie (MetaTrader 4 en MetaTrader 5).

• Klik op "Settings" in het menu rechtsonder

• Klik vervolgens op "New account"

Voor MT4-account:

Voer in de regel "Find Broker" de servernaam, het login en het wachtwoord van uw handelsrekening in en klik op "Login".

Voor MT5-account:

Selecteer in de regel "Find broker” de optie 'Admiral Markets Group AS’, vervolgens de bijbehorende server, voer het login en het wachtwoord in van uw handelsrekening en klik op 'Login'.

Heb je het antwoord gevonden?