Handelen: instrumenten, condities, berekeningen
Automatisch handelen
Kan ik handelen met behulp van een speciaal programma zoals een trading robot of expert adviseur?
Kan ik handelen met behulp van een speciaal programma zoals een trading robot of expert adviseur?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ons bedrijf biedt handel met de hulp van expert adviseurs. Ze bevinden zich in het Navigator-venster op het MetaTrader 4- en 5-platform. Dit venster kan worden geopend met:

• Ctrl + N

• of via het tabblad Bekijken - Navigator.

Navigator

Om de Expert Advisors in te schakelen, moet u ervoor zorgen dat u Een Klik Handelen hebt ingeschakeld (Tools - Opties - Handel – Een Klik Handelen).

Opties
Een Klik Handelen

Zorg er ook voor dat u "Algotrading" hebt ingeschakeld (Tools- Opties – Expert Adviseurs - Algoritmisch handelen toestaan).

Expert Adviseurs

Lees meer over expert adviseurs in ons artikel.