Waar vind ik de Market Depth?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het MetaTrader 5 platform kunt u de marktdiepte zien via de volgende opties:

• Klik op "Bekijken" en kies de optie "Depth of Market"

• Door met de rechtermuisknop op het grafiekvenster van het gewenste instrument te klikken en Depth of Market te kiezen. U kunt ook de toetsencombinatie Alt + B gebruiken.

Depth of Market
  • Kies de optie Depth of Market in het grafiekvenster.

Depth of Market

Houd er rekening mee dat we niet voor alle beschikbare instrumenten Depth of Market gegevens kunnen verstrekken. Meestal wordt dit alleen voor Forex-paren aangeboden.