Market Watch
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Market Watch is een van de belangrijkste secties die we kunnen vinden in MetaTrader4 en MetaTrader 5. In deze sectie vindt u de lijst met beschikbare producten en de laatste prijzen. Als u een bepaald instrument niet kunt vinden, moet u het mogelijk aan de lijst toevoegen. In dit andere artikel wordt uitgelegd hoe u een instrument toevoegt aan Market Watch.

Als we deze optie niet hebben geactiveerd, kunnen we deze toevoegen aan het MetaTrader-platform via het "Bekijken" tabblad door de "Market Watch"optie te selecteren. We kunnen ook de toetsencombinatie CTRL + M gebruiken.

Welke informatie kunnen we zien op Market Watch?

Standaard bestaat Market Watch uit drie kolommen: Symbol, Bid en Ask. Maar we kunnen ook meer kolommen aan dit venster toevoegen die ons interessante informatie zullen geven, waaronder we bijvoorbeeld kunnen vinden:

• Hoog/laag,

• Spread,

• Dagelijkse verandering,

• Bid hoog/laag,

• Ask hoog/laag,

• Openingsprijs,

• Sluitingsprijs.

Om een van deze kolommen toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op Market Watch en selecteert u de Kolommen optie.

In ons voorbeeld breiden we de Market Watch uit met de kolommen spread en dagelijkse verandering, waar we de procentuele variatie van de markt tijdens de sessie zullen zien.

We hebben ook toegang tot meer specifieke informatie over elk instrument via Market Watch, zoals de EURUSD. Om toegang te krijgen tot deze informatie, klikt u met de rechtermuisknop en kiest u de "Specificatie" optie.

Hoe kan ik handelen en een grafiekvenster openen vanuit Market Watch?

Via Market Watch vindt u niet alleen marktinformatie, maar kunt u ook een nieuwe order openen voor een bepaald instrument en zelfs de grafiek openen om het te analyseren. Om een nieuwe trade te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het gewenste instrument en kiest u de "Nieuwe order" optie.

Aan de andere kant, als u daarentegen een nieuwe grafiek wilt openen, klikt u met de rechtermuisknop op een van de instrumenten in het Market Watch-venster en selecteert u 'Grafiekvenster'.

ls u problemen of vragen heeft met deze procedure, neem dan contact met ons op.