Hoe MetaTrader op Mac uit te voeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Sommige Mac-computers kunnen problemen ondervinden bij het installeren van MetaTrader 4/5.

De reden hiervoor is dat het MetaTrader-platform oorspronkelijk voor Windows is gebouwd.

Maar we hebben verschillende opties voor u om deze situatie op te lossen:

• Omdat we met MetaTrader werken, kunnen we eerst proberen de instructies van MetaQuotes te gebruiken – de ontwikkelaar van MetaTrader 4/5. Dit is de instructie voor MetaTrader 4, en deze is voor MetaTrader 5.

• Als deze instructie niet helpt, kunt u Webtrader gebruiken, waarmee u rechtstreeks vanuit uw browser kunt handelen.

• U kunt zelfs handelen vanaf het Dashboard op onze site. Ons Admirals-platform biedt een intuïtief ontwerp voor uw gemak.

• Als alternatief kunt u onze Parallels-optie bekijken (drie maanden gratis Parallels Pro, algemene voorwaarden zijn van toepassing). Met uw Parallels Pro-account krijgt u ondersteuning voor krachtige systemen, de mogelijkheid om meerdere virtuele ruimtes tegelijkertijd te gebruiken en toegang tot 24/7 7 ondersteuning van het premium Parallels-team per telefoon en e-mail.

• Onze klanten hebben ook de mogelijkheid om een Virtual Private Server- of VPS-service te gebruiken, zodat u overal, op elk moment en op elk apparaat kunt genieten van het krachtige handelsplatform. Het kan specifiek voor Mac worden gebruikt of in het algemeen om overal en altijd vanaf elk apparaat te handelen.

*Voorwaarden zijn van toepassing - zie de VPS-pagina op onze website voor de algemene voorwaarden.

Houd er rekening mee dat de hierboven genoemde opties mogelijk niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het operationele bedrijf waarbij u bent geregistreerd.