WebTrader
Is het Webtrader platform beschikbaar bij jullie?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, wij bieden het Webtrader platform aan. Volg de onderstaande stappen om er verbinding mee te maken:

• Log in op uw Dashboard

• Ga naar het gedeelte "Handelsplatforms" in het hoofdmenu en kies tussen MetaTrader 4 en MetaTrader 5

• Selecteer "WebTrader"

webtrader

U heeft ook toegang tot WebTrader via uw accountopties. Om dit te doen, volgt u de volgende stappen:

• Log in op uw Dashboard

• Zoek het rekeningnummer waarmee u wilt werken en klik op de knop met de 3 stippen aan de rechterkant

• Selecteer "WebTrader"