Alle collectiesHandelsplatformen: technische vragenWebTrader
Hoe kan ik een partial close instellen met Webtrader?
Hoe kan ik een partial close instellen met Webtrader?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer we op financiële markten handelen en een transactie openen, moeten we vaak beslissen of we de transactie volledig sluiten en de winst innen of onze positie gedeeltelijk sluiten om een deel van de winst veilig te stellen, terwijl we de mogelijkheid behouden dat de resterende transactie doorgaat naar ons hoofddoel.

Hoe kan ik een partial close instellen met WebTrader voor MetaTrader 5?

Volg deze drie stappen om een partial close in te stellen met deze versie van WebTrader:

• Klik met de rechtermuisknop op de order die u gedeeltelijk wilt sluiten en selecteer de optie "Positie wijzigen" om het tickervenster te openen,

A screenshot of a graph

Description automatically generated
  • Vervolgens moet u in het venster dat aan de linkerkant is geopend, het volume instellen dat u wilt sluiten vanaf het totaal van uw open positie en op de oranje knop drukken, waarmee u het bijbehorende volume kunt sluiten,

A screen shot of a graph

Description automatically generated
  • Zodra deze bewerking is voltooid, kunt u controleren of het volume van uw openstaande transactie is afgenomen.

A screen shot of a graph

Description automatically generated

Hoe kan ik een partial close instellen met WebTrader voor MetaTrader 4?

Volg deze stappen om een partial close in te stellen met deze versie van WebTrader:

• Klik met de rechtermuisknop op de order die u gedeeltelijk wilt sluiten en selecteer de optie "Wijzigen of verwijderen" om het tickervenster te openen,

• Zodra dit venster is geopend, moet u het overeenkomstige type uitvoering "Marktuitvoering" selecteren.

A screenshot of a computer

Description automatically generated
  • Daarna stelt u het volume in dat u wilt sluiten vanaf het totaal van uw open positie en drukt u op de gele knop, waarmee u het bijbehorende volume kunt sluiten,

A screenshot of a computer

Description automatically generated
  • Zodra deze bewerking is voltooid, kunt u controleren of het volume van uw openstaande transactie is afgenomen.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Houd er rekening mee dat om een order gedeeltelijk af te sluiten, u een correct volume moet invoeren, aangezien het minimaal toegestane volume voor een bepaald instrument 0,1 lots is. U kunt 0,01 lots niet gedeeltelijk sluiten omdat dit volume niet is toegestaan.

Als u problemen of vragen heeft met deze procedure, aarzel dan niet om contact op te nemen.