Wallet
Hoe kan ik een andere valuta in mijn wallet toevoegen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg deze eenvoudige stappen om een valuta aan uw wallet toe te voegen:

• Log in op de Dashboard en selecteer Wallet

• Klik op het plusteken "+"

wallet
  • Kies de voorkeursvaluta van uw wallet.

Kies de voorkeursvaluta van uw wallet.

Let op: Als u een valuta op uw dashboard wilt verbergen, kunt u ervoor kiezen deze uit te schakelen. Er moet ten minste één valuta worden geselecteerd. Valuta's met een saldo van meer dan nul kunnen niet worden uitgeschakeld. Zodra het geld van uw wallet naar uw live rekening is overgemaakt, kunt u gemakkelijk handelen op de live wereldmarkten!