Investeren: taxes en dividends
Dividenden
Waar vind ik informatie over dividend?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Houd er rekening mee dat als u informatie wenst over de toegepaste Dividenden, u deze informatie over de dividendaanpassingen zowel rechtstreeks in uw MetaTrader als via de rapporten die u in uw Dashboard kunt verkrijgen, kunt vinden.

Om dit in MetaTrader te doen, volgt u enkele onderstaande stappen:

• Klik op het tabblad 'Geschiedenis' in het instrumentenpaneel.

• Klik met de rechtermuisknop op het paneel Geschiedenis en selecteer "Posities".

• Klik opnieuw met de rechtermuisknop en selecteer "Aangepaste periode" om de benodigde periode in te stellen.

Het bedrag van de dividendaanpassing wordt weergegeven in de kolom 'Winst'. Bovendien kunt u de informatie over de dividendaanpassingen bekijken in een handelsoverzicht. Om de verklaring te downloaden, klikt u met de rechtermuisknop op het tabblad Geschiedenis en selecteert u "Rapport" -> "Open XML (MS Office Excel 2007 / HTML (Internet Explorer))".

Zodra het handelsoverzicht is geopend, ziet u de informatie over dividendaanpassingen in het gedeelte 'Deals'.