Handelen: instrumenten, condities, berekeningen
Activering van handelsaccount
Hoe kan ik een account activeren? Waarom is de knop Nieuwe order inactief?
Hoe kan ik een account activeren? Waarom is de knop Nieuwe order inactief?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw handelsaccount te activeren en te beginnen met handelen op de markten, moet u een minimale storting doen. Als u het minimale stortingsbedrag voor elk accounttype wilt weten, gaat u naar het gedeelte Rekeningen op onze website.

Als je de minimale storting nog niet hebt gedaan, lees dan dit gerelateerde artikel, waarin wordt uitgelegd hoe je geld kunt storten via je Dashboard.

Als na het voltooien van de minimale storting de nieuwe orderknop nog steeds niet actief is, volg dan de volgende stappen:

• Controleer of het type handelsrekening is toegestaan op het handelsplatform dat u wilt gebruiken: onthoud dat MetaTrader 4-accounts geen verbinding maken met het MetaTrader 5-platform en omgekeerd,

• Zerorekeningen: houd er rekening mee dat de symbolen op Zero.MT4- en Zero.MT5-accounts eindigen met respectievelijk het achtervoegsel –ECN of –Z,

• Controleer of de server correct is: als u de server van uw account niet meer weet, raden wij u aan dit artikel te lezen,

• Controleer of het wachtwoord correct is: als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u dit wijzigen door de stappen te volgen die u in dit artikel vindt.

Mocht u na het volgen van de stappen nog steeds problemen ondervinden, neem dan gerust contact met ons op.