Investeerder wachtwoord
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het investeerder wachtwoord?

Het investeerder wachtwoord is een van de twee belangrijkste wachtwoorden die worden gebruikt voor authorisatie in MetaTrader. Het doel is om enkel toegang te verlenen om een handelsrekening te volgen, zonder de mogelijkheid om handelstransacties uit te voeren.

Het investeerder wachtwoord wordt automatisch gecreeerd wanneer de klant de handelsrekening aanmaakt en wordt opgenomen in de accountgegevens.

Waar kan ik het investeerder wachtwoord vinden?

U kunt het investeerder wachtwoord voor uw handelsrekening binnen het MetaTrader-platform op de volgende manieren bekijken:

• Naar het gedeelte "Postvak" in Toolbox gaan

• Het eerste bericht openen voor accountregistratie.

investor password

Hoe kan ik het investeerder wachtwoord wijzigen?

Om het investeerder wachtwoord te wijzigen, logt u in op het MetaTrader-platform en volgt u de onderstaande stappen:

• Ga naar het tabblad "Tools" bovenaan en selecteer "Opties"

tools
  • Open het gedeelte "Server"

• Klik naast het wachtwoord op "Wijzigen" en selecteer "Investeerder wachtwoord wijzigen"

options
  • In het gedeelte "Huidig wachtwoord" moet u het hoofdwachtwoord van uw handelsrekening invoeren.

change password
  • Geef het nieuwe investeerder wachtwoord aan en klik op 'OK'.