Wat is een OTP voor een handelsaccount?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een OTP is een eenmalig wachtwoord, dat u kunt koppelen aan uw handelsaccount. In dit geval moet u de OTP invoeren telkens wanneer u verbinding maakt met het handelsaccount.

Het eenmalige wachtwoord wordt rechtstreeks gegenereerd in de MetaTrader mobiele applicatie op uw telefoon, zonder een handelsaccount te verbinden. U kunt het in- of uitschakelen voor uw handelsaccount in de mobiele applicatie.

Hoe OTP inschakelen/uitschakelen voor een handelsaccount op de iPhone?

Open de MetaTrader 4/5 mobiele applicatie en ga naar Instellingen - OTP.

OTP

Daarna is het nodig om een veilig wachtwoord voor de OTP te maken.

Vervolgens wordt een sectie geopend waar een eenmalig wachtwoord wordt gegenereerd en u kunt dit in- of uitschakelen voor het handelsaccount.

Om het in of uit te schakelen, selecteert u "Binden aan account".

bind to account

U moet uw accountnummer en wachtwoord invoeren.

Als de switch actief is, schakelt u OTP in voor het handelsaccount.

Als de schakelaar zich in de inactieve positie bevindt, kunt u de OTP voor het handelsaccount uitschakelen. Om OTP in te schakelen voor het handelsaccount, activeert u de schakelaar. Om OTP voor het handelsaccount uit te schakelen, zet u de schakelaar in de inactieve positie.

enabled bind
disabled bind

Als u problemen heeft met de OTP, neem dan contact met ons.

Hoe OTP inschakelen/uitschakelen voor een handelsaccount op de Android?

Open de MetaTrader 4/5 mobiele app, tik op de drie lijnen in de hoek en open het zijmenu. Ga naar het gedeelte Accounts - tik op het schildpictogram.

account options
manage accounts
shield icon android

Daarna is het nodig om een veilig wachtwoord voor de OTP te maken. Vervolgens wordt een sectie geopend waar een eenmalig wachtwoord wordt gegenereerd en u kunt dit in- of uitschakelen voor het handelsaccount.

Om het in of uit te schakelen, selecteert u "Binden aan account".

bind to account

Het is noodzakelijk om het accountnummer en wachtwoord in te voeren.

Als het selectievakje "Binden" is aangevinkt, schakelt u OTP in voor het handelsaccount.

Door het selectievakje uit te vinken, kunt u OTP voor het handelsaccount uitschakelen. Door het selectievakje "Binden" aan te vinken, schakelt u OTP in voor het handelsaccount. Als u OTP voor het handelsaccount wilt uitschakelen, schakelt u het selectievakje uit.

enabled bind

Als u problemen heeft met de OTP, neem dan contact met ons.