Servers
Waar kan ik het DNS-adres zien om verbinding te maken met de datacentra van uw bedrijf?
Waar kan ik het DNS-adres zien om verbinding te maken met de datacentra van uw bedrijf?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De DNS wordt gebruikt om een rechtstreekse verbinding te maken met de server. Het moet worden ingevoerd in plaats van de servernaam in het veld servernaam. Voor meer informatie over de DNS-adressen, zie de onderstaande details.

Live

• Trade.MT5, Invest.MT5, Zero.MT5

• mt5.admiralmarkets.com

• acs50.admiralmarkets.com

• Trade.MT4

• acs1.admiralmarkets.com

• acs26.admiralmarkets.com

• acs10.admiralmarkets.com

• Zero.MT4

• acs11.admiralmarkets.com

Demo

• Trade.MT5, Invest.MT5, Zero.MT5

• acs6.admiralmarkets.com

• Trade.MT4 and Zero.MT4

• acs21.admiralmarkets.com

Hoe kan ik het DNS-adres in mijn Metatrader invoeren?

Nadat u uw DNS-adres heeft gevonden, kunt u dit via het volgende pad invoeren:

• Tools-Opties

options
  • Selecteer het tabblad "server" en voer het DNS-adres, het handelsaccountnummer en het wachtwoord in. Na het voltooien van deze stap klikt u op "Accepteren" om uw handelsaccount te koppelen.

DNS server