Grafieken
Hoe kan ik het grafiekvenster van een instrument openen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een grafiek kan eenvoudig worden geopend door het symbool uit het venster Markt Watch te slepen. Let op: Wanneer u een instrument naar een geopend grafiekvenster sleept, wordt een nieuw instrument in hetzelfde venster geopend en wordt het vorige instrument eruit verwijderd. In dit geval worden alle instellingen van de vorige grafiek toegepast op de nieuwe.

Volg de onderstaande instructies om een nieuwe grafiek te openen:

• Klik bovenaan in het hoofdmenu op "Bestand" en selecteer "Nieuwe grafiek"

file new chart
  • Klik op de knop "Nieuwe grafiek creeren" op de werkbalk

new chart
  • Klik met de rechtermuisknop op een van de instrumenten in het venster Markt Watch en selecteer "Grafiekvenster".

chart window