Dacă nu a existat nicio activitate de tranzacționare pe vreunul dintre conturile tale de tranzacționare live pentru o perioadă minimă de 90 de zile și soldul este 0 (începând din ziua următoare ultimei tranzacții), atunci contul de tranzacționare va fi arhivat. Te rugăm să reții: Nu este posibil să reactivezi contul după ce acesta a fost arhivat.

Pentru a deschide un nou cont live, urmează aceste instrucțiuni:

  • Conectează-te la Biroul Traderului.

  • Accesează secțiunea „Tabloul de bord->Tranzacționează” sau „Tabloul de bord->Investește”

  • Fă clic pe „Începe Tranzacționarea” sau „Începe să investești"

  • Alege tipul de cont, moneda și efectul de levier acolo unde este necesar și fă clic pe „Deschide cont nou”.

Te rugăm să reții: este posibil să ai maximum 5 conturi demo active în același timp. Fiecare cont demonstrativ va expira după 30 de zile dacă nu ai un cont live activ. Dacă ai cel puțin un cont activ, contul demo nu va fi închis (dar va trebui să te conectezi la contul de tranzacționare cel puțin o dată la 30 de zile).

Ai găsit răspunsul căutat?