Pentru a închide contul de tranzacționare, te rugăm să te conectezi în Biroul Traderului și să urmezi instrucțiunile de mai jos:

  • Găsește secțiunea cu informații despre contul de tranzacționare;

  • Fă clic pe cele trei puncte din dreapta lângă contul pe care dorești să îl ștergi și fă clic pe „Închideți contul”.

    mceclip1.png
  • Asigură-te că nu ai bani în contul live (Dacă ai, transferă banii din contul tău în portofel (Tablou de bord - Tranzacții - Transfer).

Pentru a șterge contul din Biroul Traderului, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos:

  • Conectați-vă la Biroul Traderului

  • Deschideți „Profilul meu”

  • Faceți clic pe „Preferințe”

  • În partea de jos a paginii, lângă „Înregistrare in Biroul Traderului”, faceți clic pe „Ștergeți profilul”.

    mceclip4.png
mceclip6.png

Vă rugăm să rețineți: dacă doriți să ștergeți Biroul Traderului, trebuie să retrageți toate fondurile din acesta.

Ai găsit răspunsul căutat?