Pentru a dezactiva confirmările, urmează pașii de mai jos:

  • Conectează-te la Biroul Traderului;

  • În „Tabloul de bord” fă clic pe cele trei puncte de lângă informațiile despre contul Demo sau Live;

  • Accesează Informații despre cont;

  • Dezactivează trimiterea rapoartelor.

Te rugăm să reții: Dacă dezactivezi confirmarea lunară în această lună, vei primi o confirmare lunară suplimentară luna viitoare, iar după aceea nu vei mai primi astfel de confirmări.

Ai găsit răspunsul căutat?