Wat is een tweestapsverificatie? Hoe schakel ik de tweestapsverificatie in? Wat moet ik doen als ik geen sms met een code ontvang?
Wat is een tweestapsverificatie? Hoe schakel ik de tweestapsverificatie in? Wat moet ik doen als ik geen sms met een code ontvang?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tweestapsverificatie is een effectieve manier om de veiligheid van de toegang tot uw handelsrekening te maximaliseren. Nadat u tweestapsverificatie hebt ingesteld, moet u inloggen op uw rekening met behulp van: SMS of Google Authenticator.

Volg de onderstaande instructies om de tweestapsverificatie in of uit te schakelen:

• Log in op uw Dashboard

• Open "Mijn profiel"

• Selecteer "Voorkeuren"

• Zoek de regel "Kies één methode voor tweestapsverificatie"

• Kies uit een van de volgende opties: SMS, Google Authenticator.

Tweefactorauthenticatie