Ik ontvang geen emails van u. Wat kan hier de reden voor zijn?
Ik ontvang geen emails van u. Wat kan hier de reden voor zijn?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u momenteel geen marketinggerelateerde nieuwsbrieven ontvangt, zorg er dan voor dat nieuwsbrieven zijn ingeschakeld in uw klantenportaal en controleer al uw email folders, inclusief de spam- en ongewenste folders.

Volg de onderstaande instructies om marketinggerelateerde nieuwsbrieven van ons bedrijf in of uit te schakelen:

• Log in op uw Dashboard

• Open "Mijn profiel"

• Selecteer "Subscriptions"

• Klik op "Inschakelen" of "Uitschakelen".

Nieuwsbrieven

Let op: Als u nog steeds geen emails ontvangt naar uw geregistreerde emailadres, stuur dan een verzoek naar netherlands@admiralmarkets.com zodat we een oplossing kunnen vinden en ervoor kunnen zorgen dat u emails van ons ontvangt.