Wat is een bevestigingscode (eenmalig wachtwoord)? Wat moet ik doen als ik geen bevestigingscode voor OTP ontvang?
Wat is een bevestigingscode (eenmalig wachtwoord)? Wat moet ik doen als ik geen bevestigingscode voor OTP ontvang?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De OTP (One Time Password) is een extra beveiligingsniveau bij het inloggen op het dashboard. Dit garandeert de veiligheid van de handelsrekeningen van klanten, waarbij ons bedrijf zich inzet voor het hoogste niveau van bescherming van de rekeningen.

U ontvangt de OTP op uw emailadres of via sms. Als u geen OTP ontvangt, neem dan contact met ons op via live chat, e-mail netherlands@admiralmarkets.com of telefonisch, om een OTP te ontvangen.