Alle collectiesDashboard: instellingen, stortingen, data van de klantInstellingen
Wat is een bevestigingscode (eenmalig wachtwoord)? Wat moet ik doen als ik geen bevestigingscode voor OTP ontvang?
Wat is een bevestigingscode (eenmalig wachtwoord)? Wat moet ik doen als ik geen bevestigingscode voor OTP ontvang?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De OTP (One Time Password) is een extra beveiligingsniveau bij het inloggen op het dashboard. Dit garandeert de veiligheid van de handelsrekeningen van klanten, waarbij ons bedrijf zich inzet voor het hoogste niveau van bescherming van de rekeningen.

U ontvangt de OTP op uw e-mailadres of via SMS. Als deze code naar uw e-mailadres wordt verzonden, maar u dit OTP-wachtwoord niet ontvangt, controleer dan:

- De spam folder in uw mailbox
- Controleer de juistheid van uw e-mailadres
- Uw internetverbinding

Als dit OTP-wachtwoord als SMS naar u wordt verzonden, maar u ontvangt dit OTP-wachtwoord niet, controleer dan:

- Of uw telefoon niet in de vliegtuigmodus staat
- Roaming is geactiveerd

Als u nog steeds geen OTP hebt ontvangen, neem dan contact met ons op