Hoe kan ik margin call notificaties inschakelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een margin call is een waarschuwing die naar u wordt verzonden wanneer uw eigen vermogen 100% (margeniveau) bereikt.

Voer de onderstaande stappen uit om de margin call in of uit te schakelen:

• Inloggen op uw Dashboard

• Open "Mijn profiel" en selecteer "Subscriptions"

• Zoek "Margin call notificatie" en selecteer "Activeren" (per e-mail / SMS) of "Deactiveren".

Margin call notificatie

Let op: U ontvangt een margin call notificatie van onze kant en de volgende margin call ontvangt u in het platform (het balans veld op MetaTrader wordt rood) wanneer uw eigen vermogen 100% van de vereiste marge bereikt.