Accountbeheer
Waarom is mijn live rekening gearchiveerd? Waarom is mijn demo rekening gesloten?
Waarom is mijn live rekening gearchiveerd? Waarom is mijn demo rekening gesloten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als er gedurende een minimumperiode van 90 dagen geen handelsactiviteit op een van uw live rekeningen is geweest en het saldo 0 is (van kracht vanaf uw laatste transactie en vanaf de dag daarna), wordt de handelsrekening gearchiveerd.

Let op: Het is niet mogelijk om de rekening te herstellen zodra het is gearchiveerd. Volg deze instructies om een nieuwe live rekening te openen:

• Log in op uw Dashboard

• Klik op Rekening Toevoegen

• Kies je rekeningtype, valuta, hefboomwerking waar nodig en klik op open nieuwe rekening.

Rekening Toevoegen

Let op: Het is mogelijk om maximaal 1 actieve demo rekening te hebben. De demo rekening verloopt na 30 dagen als je geen actieve live rekening hebt. Als u ten minste één actief live-account in de opgegeven regulator hebt, wordt de demo rekening niet gesloten (maar moet u ten minste eenmaal per 30 dagen inloggen op de handelsrekening).