Dashboard: instellingen, stortingen, data van de klant
Instellingen
Hoe kan ik de dagelijkse/maandelijkse rapporten uitschakelen?
Hoe kan ik de dagelijkse/maandelijkse rapporten uitschakelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Volg de onderstaande stappen om de bevestigingen uit te schakelen:

• Inloggen op uw Dashboard

• Klik in het "Dashboard" op de drie stippen naast de demo- of liverekeninggegevens

• Account Info, Verzend Rapportage uitschakelen.

dashboard
Verzend Rapportage

Let op: Als u de maandelijkse bevestiging deze maand uitschakelt, ontvangt u volgende maand nog een maandelijkse bevestiging en daarna ontvangt u dergelijke bevestigingen niet meer.