Wanneer u voor het eerst een handelsrekening opent, moet u een wachtwoord maken om er veilig toegang toe te krijgen.

Als u het wachtwoord voor een live handelsrekening wilt wijzigen, volgt u deze eenvoudige stappen:

• In het Dashboard, sectie Handelen, klik op de drie stippen naast uw live rekening

• Selecteer de sectie "Account Info"

• Klik op "Wijzig wachtwoord".

Wanneer u een demo rekening opent, wordt uw wachtwoord verzonden naar het emailadres waarmee u zich hebt geregistreerd. Als u wilt inloggen in uw demorekening, kunt u het wachtwoord van uw emailaccount naar het klantenportaal kopiëren.

Volg de onderstaande instructies om het wachtwoord voor een demo rekening te wijzigen:

• Klik in het gedeelte Handelen naast uw demo rekening op de drie stippen

• Selecteer de sectie "Account Info"

• Klik op "Reset wachtwoord".

Heb je het antwoord gevonden?