Loyaliteitsprogramma en bonuses
Partner's room registratie
Hoe kan ik partner worden? Waar kan ik mijn partnercommissie controleren?
Hoe kan ik partner worden? Waar kan ik mijn partnercommissie controleren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om onze partner te worden, volgt u de onderstaande stappen:

Meer informatie over het partnership programma vindt u in het gedeelte Partnership op onze website

• Kies het betreffende programma en start de registratie

• Geef informatie over hoe u ons bedrijf gaat promoten en de status van partner krijgt

• Als u al bij ons bent geregistreerd, ga dan naar uw Dashboard en klik op de knop 'Partner worden' in de rechterbovenhoek.

partner worden

Een link is beschikbaar na het passeren van het verificatieproces en de bevestiging van u als partner van ons bedrijf. U kunt het maken in het gedeelte Portaal - Dashboard van uw partner.

Let op: Om informatie over ontvangen of toekomstige betalingen te controleren, evenals het betalingstotaal, gaat u naar het portaal van uw partner, vindt u de sectie 'Rapporten' en klikt u op de subsectie 'Rapport'.